O dezbatere Templeton. Oare din cauza stiintei a ajuns desueta credinta in Dumnezeu?

O dezbatere Templeton. Oare din cauza stiintei a ajuns desueta credinta in Dumnezeu? - Fundatia John Templeton
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO dezbatere Templeton. Oare din cauza stiintei a ajuns desueta credinta in Dumnezeu?
Comanda acum "O dezbatere Templeton. Oare din cauza stiintei a ajuns desueta credinta in Dumnezeu? - Fundatia John Templeton" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Eseurile de fata au fost scrise la invitatia Fundatiei John Templeton, SUA, pentru a fi incluse in seria Big Questions (Marile Intrebari). Ele pot fi gasite in limba engleza pe site-ul www.templeton.org/belief. Fundatia John Templeton sustine munca de cercetare din cadrul universitatilor de top din intreaga lume, in domenii precum fizica teoretica, biologia evolutionista, stiinta cognitiva si in disciplinele stiintelor sociale, abordand teme precum dragostea, iertarea, creativitatea, scopul universului, natura si originea credintei religioase. De asemenea, Fundatia incurajeaza dialogul bine informat, lipsit de prejudecati, intre oameni de stiinta si teologi, care abordeaza Marile Intrebari in disciplinele specifice de cercetare.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O dezbatere Templeton. Oare din cauza stiintei a ajuns desueta credinta in Dumnezeu?
Cartea O dezbatere Templeton. Oare din cauza stiintei a ajuns desueta credinta in Dumnezeu? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O dezbatere Templeton. Oare din cauza stiintei a ajuns desueta credinta in Dumnezeu? - Fundatia John Templeton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cheia Teosofiei - H.p. Blavatsky Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
H.p. Blavatsky
13,78 lei
Hristos si Karma - Francois Brune Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Francois Brune
21,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie