O calatorie in lumea de dincolo si inapoi

O calatorie in lumea de dincolo si inapoi - Sylvia Browne, Lindsay Harrison
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO calatorie in lumea de dincolo si inapoi
Comanda acum "O calatorie in lumea de dincolo si inapoi - Sylvia Browne, Lindsay Harrison" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Medium renumit, maestru spiritual si autoare carismatica, Sylvia Browne are milioane de adepti. In aceasta carte, ea reveleaza maniera in care opereaza energia psihica in dimensiunea noastra terestra, felul in care ne afecteaza aceasta viata de zi cu zi si in care ne putem conecta la puterea ei.

Pornind de la intrebarile care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris aceasta carte in care ne invata cum ne putem folosi de energia psihica pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne intari credinta, pentru a ne vindeca mintea si corpul, si pentru a afla cum sa ne bucuram mai mult de viata. Intelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viata si poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vietii noastre, de la cariera si pana la relatiile noastre cu ceilalti oameni, dar si cu spiritele din lumea de dincolo.

Aceasta carte este plina de intelepciune si ofera sfaturi practice, o calauzire limpede si o mangaiere pentru sufletul nostru. O calatorie in lumea de dincolo si inapoi reprezinta o calatorie prin lumea spirituala, dar si prin cea fizica, precum si un manual nepretuit de supravietuire spirituala in noul mileniu.


"Medium, clarvazatoare... aceste cuvinte descriu perfect puterile unice cu care este inzestrata Sylvia Browne. Am asistat personal la maniera in care Sylvia este capabila sa aduca alinare familiilor indurerate, sa ajute politia sa inchida anumite cazuri nerezolvate si sa trezeasca inimile oamenilor pentru ca acestia sa isi inteleaga mai bine propria bunatate". - Montel Williams

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O calatorie in lumea de dincolo si inapoi
Cartea O calatorie in lumea de dincolo si inapoi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O calatorie in lumea de dincolo si inapoi - Sylvia Browne, Lindsay Harrison" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Meditatia pentru incepatori - J. Donald Walters Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
J. Donald Walters
13,30 lei
Ce este ezoterismul? - Gelul Voican Voiculescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Gelul Voican Voiculescu
10,93 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric