O SAGEATA IMBRACATA IN ROSU

O SAGEATA IMBRACATA IN ROSU - SPIRIDON, Cassian Maria
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO SAGEATA IMBRACATA IN ROSU
Comanda acum "O SAGEATA IMBRACATA IN ROSU - SPIRIDON, Cassian Maria" de pe libraria ishop la pretul de 7,60 lei
Descriere carte:
Cassian Maria Spiridon (aprilie 1950, Iasi), poet si eseist. Este fiul Mariei Spiridon, invatatoare. A urmat liceul la Negresti-Vaslui (1965-1969), apoi, intre 1969 si 1975, Facultatea de Mecanica a Institutului Politehnic din Bucuresti. A lucrat pana in decembrie 1989 ca inginer mecanic si cercetator stiintific in diverse intreprinderi si institute.
In decembrie ?89 a fost arestat, deoarece a organizat si condus o miscare impotriva dictaturii comuniste, in Iasi. In ianuarie 1990 a fondat revista Timpul (care a aparut sub conducerea sa pana la sfarsitul lui octombrie 1991). In noiembrie 1991 infiinteaza Editura Timpul, pe care o conduce si in prezent. Intre 1991 si 1992 lucreaza ca redactor la revista Cronica, apoi la Evenimentul zilei (1992-1994). In 1994 a intemeiat revista Poezia, iar in 1995 ? Caietele de la Durau. Este, din 1995, redactor-sef al revistei Convorbiri literare, careia i-a stabilit un profil distinct.
Prezent in diverse antologii din tara si din strainatate, a fost tradus in franceza, engleza, germana, spaniola, suedeza, rusa, chineza, finlandeza, maghiara, polona, ceha, slovaca.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O SAGEATA IMBRACATA IN ROSU
Cartea O SAGEATA IMBRACATA IN ROSU in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O SAGEATA IMBRACATA IN ROSU - SPIRIDON, Cassian Maria" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Orizonturi - Mircea Tataru Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Mircea Tataru
23,75 lei
Ma Ninge Vesnicia - Nina Voiculescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Nina Voiculescu
7,63 lei
Vertebrele Strigatului - Ioan Nistor Urmatoarea carte recomandata din categoria Poezie
Ioan Nistor
9,81 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoezieCarti recomandate din categoria Poezie