O Fereastra Catre Lume. Eseuri Despre Cultura Romana (1965 - 2002)

O Fereastra Catre Lume. Eseuri Despre Cultura Romana (1965 - 2002) - Reichmann Edgar
Pret: 21,69 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO Fereastra Catre Lume. Eseuri Despre Cultura Romana (1965 - 2002)
Comanda acum "O Fereastra Catre Lume. Eseuri Despre Cultura Romana (1965 - 2002) - Reichmann Edgar" de pe libraria ishop la pretul de 21,69 lei
Descriere carte:
Cartea de fata reuneste, in premiera in limba romana, o selectie din articolele si cronicile literare publicate de autor de-a lungul a mai bine de trei decenii in cotidianul parizian Le Monde. Pagina culturala a ziarului francez a fost, in perioada postbelica, fereastra cea mai importanta si mai generoasa prin care literatura si cultura romana au gasit, gratie publicisticii lui Edgar Reichmann, un acces direct, imun la orice ideologie, catre opinia publica occidentala. Textele volumului sunt o pledoarie pentru valorile romanesti de la Eugene Ionesco la Gellu Naum, de la Marin Sorescu la Mircea Cartarescu, de la Dumitru Sepeneag la Oana Orlea ca si pentru indreptatita lor aliniere in patrimoniul spiritual european.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O Fereastra Catre Lume. Eseuri Despre Cultura Romana (1965 - 2002)
Cartea O Fereastra Catre Lume. Eseuri Despre Cultura Romana (1965 - 2002) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O Fereastra Catre Lume. Eseuri Despre Cultura Romana (1965 - 2002) - Reichmann Edgar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povesti, Povestiri, Amintiri- - Creanga Ion Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Creanga Ion
12,00 lei
Realismul Socialist - Aucouturier Michel Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Aucouturier Michel
5,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate