O CALATORIE IN LUMEA SAHULUI

O CALATORIE IN LUMEA SAHULUI - CANDEA, Irina Coralia ; DUMITRU, Viorel-George
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO CALATORIE IN LUMEA SAHULUI
Comanda acum "O CALATORIE IN LUMEA SAHULUI - CANDEA, Irina Coralia ; DUMITRU, Viorel-George" de pe libraria ishop la pretul de 9,51 lei
Descriere carte:
?Este o mare bucurie pentru mine sa pot constata ca la inceputul mileniului III lumea jocurilor s-a dezvoltat pana la dimensiunile unui adevarat univers: Universul ludic. Toti copiii de azi ?nvata jucandu-se!
Sahul este un exercitiu al spiritului, presupune lupta cu un adversar ?n conditiile unor reguli ce trebuie invatate si respectate. Este numai unul dintre motivele pentru care recomand aceasta lucrare; in plus, ea poate sta cu succes pe masa de lucru a elevilor la disciplinele optionale.
Acasa, la scoala, in cluburi sau in excursii si tabere, O calatorie in lumea sahului poate fi o buna calauza pentru petrecerea amuzanta si instructiva a timpului liber.?
Elisabeta POLIHRONIADE,
Mare maestra internationala de sah

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O CALATORIE IN LUMEA SAHULUI
Cartea O CALATORIE IN LUMEA SAHULUI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O CALATORIE IN LUMEA SAHULUI - CANDEA, Irina Coralia ; DUMITRU, Viorel-George" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cunoasterea Mediului - Grupa Mijlocie 4-5 Ani  - Stefania Antonovici, Mihaela  Vasiliu Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant prescolar
Stefania Antonovici, Mihaela Vasiliu
8,90 lei
Mustacica, Motanelul Fara Frica  - Ioana Diaconu Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant prescolar
Ioana Diaconu
6,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Invatamant prescolarCarti recomandate din categoria Invatamant prescolar