Nu sperati ca veti scapa de carti

Nu sperati ca veti scapa de carti - Jean-Claude Carriere Umberto Eco
Pret: 26,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu sperati ca veti scapa de carti
Comanda acum "Nu sperati ca veti scapa de carti - Jean-Claude Carriere Umberto Eco" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:
"Dispare cartea!" Strigatul acesta de alarma rasuna de cel putin douazeci de ani, de cand Internetul, cu formidabilele lui posibilitati, a inceput sa patrunda in viata noastra. Iata de ce Umberto Eco si Jean-Claude ... Carriere s-au hotarat sa cerceteze temeiurile acestei spaime, intr-o suita de convorbiri moderata discret de eseistul Jean-Philippe de Tonnac. Indragostiti cu patima de obiectul numit carte, pastratori de exemplare cu valoare afectiva, ba chiar colectionari de raritati bibliofile, nici unul din cei doi nu da crezare acestei apocalipse anuntate pe toate vocile. Pentru amandoi, spiritul va avea intotdeauna nevoie de un mediu in care sa se intrupeze, iar textul - fie el daltuit in piatra ori inscris pe papirus, pe pergament, pe hartie sau, ca astazi, pe suport electronic - va fi intotdeauna unul din mediile privilegiate.

Performanta celor doi scriitori aflati in dialog nu e doar aceea de a ne alunga spaima, un dialog cu asemenea protagonisti devine inevitabil si el un spectacol al spiritului, iar aici Antichitatea si Evul Mediu, Orientul si Occidentul, romanul si filmul, ideile cele mai subtile si lucrurile cele mai pamantesti isi dau replica si se oglindesc reciproc, luminand conditia omului in lumea contemporana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu sperati ca veti scapa de carti
Cartea Nu sperati ca veti scapa de carti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu sperati ca veti scapa de carti - Jean-Claude Carriere Umberto Eco" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scrisori catre V. Alecsandri - Ion Ghica Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Ion Ghica
18,95 lei
Vietasii de pe Rahova - Eugen Istodor Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Eugen Istodor
22,32 lei
Crima si moralitate. Eseuri si publicistica - Ileana Malancioiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Ileana Malancioiu
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri