Nu-i timp de ramas bun

Nu-i timp de ramas bun  - Lynwood Barkclay
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu-i timp de ramas bun
Comanda acum "Nu-i timp de ramas bun  - Lynwood Barkclay" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
CE ESTE MAI RAU ? SA DESCOPERI CA FAMILIA TI-A FOST UCISA FARA MILA DE UN ASASIN IN SERIE SAU SA AFLI CA TOTI AI TAI TE-AU PARASIT?

Cynthia Bigge, o adolescenta dificila, se trezeste mahmura dupa o noapte de petrecere si nu-si mai gaseste familia - tatal, mama si fratele ei Todd au disparut fara a lasa nici o urma, nici un indiciu, nici macar un bilet de ramas-bun. Dupa douazeci si cinci de ani, disparitia familiei Bigge ramane acelasi mister de nepatruns. Cynthia angajeaza un detectiv particular, apeleaza la o emisiune de televiziune gen reality-show, cu speranta ca, undeva, cineva ar putea sti totusi ceva. Demersurile ei declanseaza o avalansa de semne care spun unul si acelasi lucru: daca scormonesti trecutul, risti sa afli sau sa patesti ceva ce nu-ti doreai.

"Un roman-mister, in care suspansul si umorul suculent merg mana-n mana." - BOOKLIST

"Un excelent roman palpitant, care te tine in suspans pana la final." - PETER ROBINSON

LINWOOD BARCLAY , jurnalist, umorist si scriitor canadian, este un celebru autor de thrillere devenite bestselleruri internationale. Nu-i timp de ramas-bun, tradus in douazeci si cinci de limbi, a fost cel mai bine vandut roman in Marea Britanie in anul 2008, fiind nominalizat la Arthur Ellis Award si Barry Award si declarat unul dintre cele mai bune romane de catre International Thrillers Writers. Alte recente romane de succes purtand semnatura lui Barclay sunt Too Close to Home (2008) si Fear the Worst (2009). www.linwoo dbarclay.com

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu-i timp de ramas bun
Cartea Nu-i timp de ramas bun  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu-i timp de ramas bun - Lynwood Barkclay" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tacerea mieilor - Thomas Harris Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Thomas Harris
23,74 lei
VIZIUNI INSANGERATE - Kay Hooper 
										 Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Kay Hooper
33,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans