Nu-Ti sta in cale

Nu-Ti sta in cale - Robert K. Cooper
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu-Ti sta in cale
Comanda acum "Nu-Ti sta in cale - Robert K. Cooper" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Robert K. Cooper reinventeaza literatura motivationala in aceasta carte dedicata liderilor, managerilor si, in general, tuturor oamenilor dispusi sa nu se lase conditionati de circumstante, de barierele sociale si de propriile limite psihologice. Concentrandu-si invataturile in cinci mari principii, elaborate in detaliu in cate un capitol, Cooper ofera cititorului atat o viziune ampla si articulata asupra dezvoltarii de sine, cat si strategii si unelte pentru transpunerea acestor principii in practica.

Cele cinci chei ale lui Cooper:
DIRECTIE, nu dinamica
CONCENTRARE, nu timp
CAPACITATE, nu conformism
ENERGIE, nu efort
IMPACT, nu intentii

Dr. Robert Cooper poate supramotiva si pe cei mai motivati dintre noi. El repune problema comportamentului uman si a performantei la varf, intr-un mod cu totul nou si inteligibil atat liderului, cat si sportivului de top . Garry Hall jr., de cinci ori medaliat cu aur, cel mai rapid inotator al epocii sale.

Ne petrecem viata incercand sa depasim problemele care ne stau in fata, fara sa ne dam seama ca uneltele necesare exista chiar in noi insine. Nu-ti sta in cale ne reveleaza cheile viitorului nostru cel mai bun.   Mike de Irala, director executiv al diviziei de inalta specializare al companiei Ford

Robert Cooper deseneaza o harta de forta catre o gandire limpede de care au nevoie toti inovatorii, liderii, promotorii viitorului - atat in domeniile afacerilor, tehnologiei sau educatiei, cat si in vietile personale . Susan J. Duggan, Ph.D, CEO al Sillicon Valley World Internet Center

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu-Ti sta in cale
Cartea Nu-Ti sta in cale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu-Ti sta in cale - Robert K. Cooper" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
E rindul tau! - Marian Stan Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Marian Stan
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala