Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti

Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti - Pam Brodowski, Evelyn Fazio
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti
Comanda acum "Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti - Pam Brodowski, Evelyn Fazio" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Te consolezi ca a rontai dupa zece seara nu conteaza cu adevarat? Te convingi ca atata timp cat savurezi o singura felie, doar o bucata din prajitura cu spuma de ciocolata, nu comiti nici o abatere de la regulile respectate de fanii alimentelor cu un continut scazut de calorii? Chiar daca urmezi o dieta cunoscuta sau ti-ai conceput propria metoda cruda de abstinenta, trebuie sa stii ca nu esti singur. Au simtit si altii ca bunele intentii si ratiunea dispar intr-o clipita cand iti este foame!

Pentru a-ti intari vointa in timp ce faci eforturi sa-ti micsorezi talia, ai nevoie de o portie buna de ras. Aceasta carte neobisnuita despre oameni obisnuiti ofera si intelegere, dar si ponturi care te pot ajuta, pentru ca sunt fructul experientei, si nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodata pe marginea prapastiei.
Iata niste povestiri reale semnate de cei care nu si-au pierdut mintile si nici umorul si au reusit sa isi pastreze sanatatea, pofta de viata, rezistand tentatiei si gustarilor "nevinovate" de dupa miezul noptii.

Povestiri reale si sfaturi practice despre cum sa uiti de ispita, de mesele copioase si de gustarile interzise de la miezul noptii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti
Cartea Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti - Pam Brodowski, Evelyn Fazio" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia Sociala. Nr. 20/2007. Buletinul Laboratorului  ?Psihologia cimpului social? Universitatea ?Al.I. Cuza? Iasi - Adrian Neculau (redactor-sef) Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Adrian Neculau (redactor-sef)
16,10 lei
Dictionar de psihologie vol. I litera A - Stefan Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Stefan Popescu
15,58 lei
Psihologia.foarte Scurta Introducere - BUTLER Gillian, McMANUS Freda, Trad. NAGAT Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
BUTLER Gillian, McMANUS Freda, Trad. ...
15,21 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie