Noul cod al bunelor maniere

Noul cod al bunelor maniere - Silke Schneider-Flaig
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoul cod al bunelor maniere
Comanda acum "Noul cod al bunelor maniere - Silke Schneider-Flaig" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Bunele maniere sunt intotdeauna la moda. Vreti sa fiti respectat si indragit, sa aveti succes si sa faceti de fiecare data o impresie buna? Aflati cele mai bune solutii din aceasta carte. Invatati cum sa va comportati intre cunoscuti si prieteni, la serviciu si oriunde in lume; la masa, la petreceri, pe terenul de sport si in mijloacele de transport.

Astazi exista lucruri care in urma cu un secol nu erau intalnite nici in romanele stiintifico-fantastice. La acea vreme nu existau telefoane mobile si mijloacele de comunicare scrisa pe care le folosim astazi. Aflati care sunt regulile de comportament pe care trebuie sa le respectati atunci cand folositi astfel de mijloace de comunicare.

  Bazele comportamentului: Prima impresie conteaza! Totul despre salutul potrivit, comportamentul corect la masa si conversatii fara gafe. Profesionistii comportamentului in viata privata: Totul despre comunicarea moderna si comportamentul potrivit in cotidian. Comportamentul in afaceri: Patrunderea si ascensiunea in activitatea comerciala - de la interviul perfect si codul vestimentar potrivit loculului de munca pana la corespondenta potrivita mediului de afaceri. Comportamentul pe plan international: Cate bordeie atatea obiceie. Jonglati corect cu diferentele culturale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noul cod al bunelor maniere
Cartea Noul cod al bunelor maniere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noul cod al bunelor maniere - Silke Schneider-Flaig" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum citim simbolurile -  Clare Gibson Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri practice
Clare Gibson
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice