Noul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni

Noul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni - Omraam Mikhael Aivanhov
Pret: 23,82 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni
Comanda acum "Noul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni - Omraam Mikhael Aivanhov" de pe libraria ishop la pretul de 23,82 lei
Descriere carte:
Pentru a raspunde cerintei de metode care se face simtita atat de mult in viata spirituala vom gasi adunat in acest volum un anumit numar de exercitii simple si eficace pe care Omraam Mikhael Aivanhov le-a indicat in conferintele sale. Unele privesc anumite aspecte concrete ale vietii zilnice, altele sunt activitati cu caracter pur spiritual. Toate aceste metode vin din traditia initiatica ce are ca prima preocupare aparitia a ceea ce Scripturile numesc " un cer nou si un nou pamant ... " adica o schimbare in mentalitate si in obiceiuri.

"In limbajul Initiatilor, spune Omraam Mikhael Aivanhov, limbajul vesnicelor simboluri, un "cer nou" inseamna o noua intelegere si o noua filozofie, iar un "nou pamant", atitudini noi, comportamente noi. Noul pamant inseamna comportamentul care se va schimba datorita unei schimbari in idei, a unei noi filozofii. Toate metodele pe care incepeti sa le invatati aici reprezinta noul pamant."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni
Cartea Noul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noul Pamant. Metode, exercitii, formule, rugaciuni - Omraam Mikhael Aivanhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invataturile lui Tobias seria inaltarii - Geoffrey Hoppe Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Geoffrey Hoppe
20,90 lei
Predictii - Anul 2010 - Minerva Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Minerva
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric