Nouasprezece trandafiri

Nouasprezece trandafiri - Mircea Eliade
Pret: 25,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNouasprezece trandafiri
Comanda acum "Nouasprezece trandafiri - Mircea Eliade" de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
In ultimul lui volum de povestiri, aparut in 1980, arta lui Mircea Eliade atinge o esentializare pe care prozatorul a cautat-o in scrierile sale literare dintotdeauna. Dincolo de intamplari, dincolo chiar de nostalgia evocarii, o tema prezenta ... in multe din prozele sale fantastice dobandeste acum o pondere covarsitoare: semnificatia actului creator. Personajele nu mai sunt oamenii obisnuiti de altadata, incercati de intamplari enigmatice si pline de semnificatii, ci scriitori, artisti sau matematicieni pe cale sa descopere o taina esentiala pentru ei si pentru omenire. Ele par sa nu mai cunoasca nici o alta framantare in afara de patrunderea misterului care se reveleaza prin intermediul destinului ce le-a fost rezervat. Discutiile lor pasionate revin obsedant asupra cate unui amanunt, banal in aparenta - o vorba auzita candva si apoi ingropata in uitare sau o intamplare fara nici un ecou in viata imediata, care revine in miezul cel mai fierbinte al memoriei dovedindu-se inzestrat cu consecinte cosmice.
Grafica: Razvan Luscov
Editor: Vlad Russo

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nouasprezece trandafiri
Cartea Nouasprezece trandafiri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nouasprezece trandafiri - Mircea Eliade" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Zambetul. Portret al tarmului la asfintit - Cangeopol Liviu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cangeopol Liviu
28,80 lei
Opere II. Sara. Tobit. Fric - Stefan Agopian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Stefan Agopian
56,95 lei
Ochiul si pulberea - Liviu Birsan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Liviu Birsan
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana