Noua proze vechi. Fictiuni ilicite

Noua proze vechi. Fictiuni ilicite - Petru Cimpoesu
Pret: 36,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoua proze vechi. Fictiuni ilicite
Comanda acum "Noua proze vechi. Fictiuni ilicite - Petru Cimpoesu" de pe libraria ishop la pretul de 36,05 lei
Descriere carte:
Petru Cimpoesu este autorul romanului Simion liftnicul , tradus in limba ceha cu titlul Simion Vytaznik (Dybbuk, Praga, 2006), declarat cartea anului 2007 in Cehia si distins cu Premiul "Magnesia Litera".

"La antipodul autorilor care isi gidila publicul, prin exploatarea tuturor cliseelor care ne fac placere (o placere ieftina, recunoscuta si reciclata ca atare), acest scriitor pe cit de original, pe atit de dificil ne obliga sa-l urmam in diferite experimente fictionale, cu trepte alunecoase si trape textuale la tot pasul.? (Daniel Cristea-Enache)
"Autorul stie sa se mentina mereu - lucru deloc la indemina oricui! - pe muchia fina dintre deriziunea parodica si misterul nelinistitor, dintre farsa si halucinatie psihotica. Mai mult: el se dovedeste a fi si un acut psiholog/caracterolog; o adevarata galerie de ?caractere" idealiste, bovarice, halucinate, frustrate sau obsedate, care mai de care mai pitoresti si mai pline de concretete, defileaza prin paginile acestui roman multistratificat si captivant.? (Paul Cernat)
"Multa rabdare a trebuit sa isi exerseze Petru Cimpoesu pentru a i se recunoaste ceea ce, de fapt, macar din 2000, de la aparitia discreta a Povestii Marelui Brigand , i se cuvenea: faptul ca este unul dintre prozatorii cei mai importanti ai generatiei '80.? (Bogdan Cretu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noua proze vechi. Fictiuni ilicite
Cartea Noua proze vechi. Fictiuni ilicite in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noua proze vechi. Fictiuni ilicite - Petru Cimpoesu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Frumosii nebuni ai marilor orase - Fanus Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Fanus Neagu
20,61 lei
Sabia lui Mihai - Stela Ghetie Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Stela Ghetie
18,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana