Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? Vol.1

Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? Vol.1 - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi
Pret: 43,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? Vol.1
Comanda acum "Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? Vol.1 - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi" de pe libraria ishop la pretul de 43,60 lei
Descriere carte:
Iata o carte revolutionara pe care o asteptam cu totii!

" Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? " este o carte care ne invata cum putem gati sanatos si cum putem diferentia alimentele sanatoase de cele nocive, de care trebuie sa ne ferim.

Este o carte unica! Si spunem asta pentru ca autorul, prof. Univ dr. Gh. Mencinicopschi este doctor in biologie-biochimie, specialist in nutritie umana, biologie moleculara, inginerie genetica si, nu in ultimul rand, in alimentatie si industrie alimentara.

Mai bine zis, domnul profesor stie! Este cel care nu poate fi pacalit, cel care trage un semnal de alarma asupra faptului ca mancam fara sa ne hranim si ca din cauza a ceea ce mancam si ce nu suntem prea bolnavi, de la varste prea tinere!

Da, statisticile spun clar: noi, romanii, suntem un popor suferind!

In rapoartele despre starea de sanatate a populatiei se arata ca adolescentii sunt obezi si bolnavi, ca sindromul metabolic se declanseaza de la 20 de ani, ca poti face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30-40 de ani, ca suferim de toate bolile (diabet, colesterol marit, osteoartrite, boli hepato-renale, etc.), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face fata, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca raceala iarna!

Parinti, cum va explicati ca aveti copii mai bolnavi decat voi!

A sosit timpul sa luam masuri! Iar ceea ce trebuie facut vom invata din aceasta carte. A manca nu e ceva simplu! Este un act responsabil care ar trebui invatat si predat la scoala! Ia gandeste-te...ce ai mancat zilele astea? Chiar stii? Esti sigur ca stii de unde provin alimentele de pe masa ta?

De asemenea, autorul darama un mit: nu trebuie sa fim bogati ca sa mancam sanatos! Lipsa banilor nu justifica faptul ca mancam toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atentia asupra sofisticariei gastronomice - o arta, nu o stiinta, cu aspect si gust incantatoare, insa indigesta si imbolnavitoare!

In plus cartea aduce in prim plan adevaruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea si falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice si "traditionale".

Bonus: Impreuna cu cartea primiti lista de luat la cumparaturi cu E-urile periculoase!

Iar tu, cititorule, acum stii...ce vei face mai departe tine doar de tine!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? Vol.1
Cartea Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? Vol.1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam? Vol.1 - Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Igiena alimentatiei - Denisa Mihele Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Denisa Mihele
52,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie