Noteaza si actioneaza. Hotaraste ce vrei si obtine!

Noteaza si actioneaza. Hotaraste ce vrei si obtine! - Henriette Anne Klauser
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoteaza si actioneaza. Hotaraste ce vrei si obtine!
Comanda acum "Noteaza si actioneaza. Hotaraste ce vrei si obtine! - Henriette Anne Klauser" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Intilnim mereu oameni ce trec prin viata cu un vag sentiment de neputinta, traind in anticamera succesului si invidiindu-i pe cei ce par a trai o aventura continua.

Veti vedea in aceasta carte cum puteti sa va scrieti scenariul propriei vieti. Notarea scopurilor este primul pas pentru atingerea lor. Astfel, clarificandu-ti ideile, poti identifica ce doresti si iti poti fixa intentiile. O data scopurile notate, restul lumii poate coopera cu ambitiile tale in cele mai variate moduri, de la mari prefaceri in cariera la o relatie mai buna cu copilul adolescent, sau doar la a avea o senzatie de fericire in fiecare dimineata. Veti gasi aici povestiri ale oamenilor obisnuiti care au trait miracole dupa ce si-au notat scopurile si au trecut la actiune. Exercitii si sfaturi concrete completeaza itinerariul propus de dr. Klauser spre descoperirea fortei interioare ce-ti poate schimba destinul.

Dr. Henriette Anne Klauser este presedinte al Writing Resources ( Resursele Scrisului ) si autoare a cartilor extrem de populare Intipareste-ti dorintele in minte si Pune pe hartie tot ce ai pe suflet. Dr. Klauser a predat la Universitatile din Washington, Seattle, California, Lethbridge (Canada) si Fordham. Printre clientii sai se numara cei din primele cinci sute de companii importante ca: Boeing, Xerox, Hershey Foods, Armstrong World Industries si International Data Group. A condus seminarii internationale in Canada, Cairo, Londra si Insula Skyros. Recent a facut parte din delegatia care a mers in China si care era formata din lideri internationali in domeniul comunicarii.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noteaza si actioneaza. Hotaraste ce vrei si obtine!
Cartea Noteaza si actioneaza. Hotaraste ce vrei si obtine! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noteaza si actioneaza. Hotaraste ce vrei si obtine! - Henriette Anne Klauser" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala