Nopti de cocaina

Nopti de cocaina - J. G. Ballard
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNopti de cocaina
Comanda acum "Nopti de cocaina - J. G. Ballard" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
In Nopti de cocaina domneste aceeasi atmosfera intunecata din romanele anterioare ale lui Ballard. Dupa ce cinci oameni isi gasesc sfirsitul intr-un incendiu neelucidat, petrecut in luxoasa statiune Estrella de Mar, directorul clubului Nautico, Frank Prentice, pledeaza vinovat la acuzatiile de crima, insa nici macar politia nu e prea convinsa ca el este responsabil de acel incident. Cind fratele sau, Charles, isi face aparitia pentru a investiga ce s-a petrecut cu adevarat, descopera, pe masura ce inainteaza cu cercetarile, ca fatada ultracivilizata si exclusivista a statiunii mascheaza o lume a delictelor si deviatiilor de tot felul, a drogurilor, senzatiilor tari si distractiilor periculoase. Nopti de cocaina este un roman captivant, dincolo de care transpare viziunea nelinistitoare a unei societati hedoniste, in care transgresiunea devine un rau necesar.

?Un scriitor de o originalitate debordanta. Ballard face parte din elita romancierilor britanici.? (Anthony Burgess, autorul romanului Portocala mecanica )
?Una dintre cele mai importante si mai inteligente voci din literatura contemporana.? (Susan Sontag)
?Teama mea in privinta viitorului poate fi rezumata intr-un cuvint: plictiseala. Mi-e frica doar de un singur lucru: ca totul s-a petrecut deja, ca nu se va mai intimpla nimic nou sau interesant, iar viitorul va fi doar o mare si conformista suburbie a sufletului.? (J. G. Ballard)
? Nopti de cocaina este un exemplu perfect de terorism metafizic, gindit si excutat cu aceeasi grija cu care se pune la cale o lovitura fatala.? ( The Washington Post )
?Comedia umana infatisata de Ballard pare a fi privita prin capatul gresit al unui telescop, iar ochiul profetic al scriitorului britanic este la fel de lucid si necrutator ca intotdeauna.? ( Kirkus Reviews )
?Charles Prentice, ajuns in luxoasa statiune Estrella de Mar, descopera ca in spatele fatadei sale stralucitoare se ascunde preferinta rezidentilor pentru filme porno ilegale, droguri si sex periculos. Veteranul Ballard, ale carui carti au cunoscut ecranizari cult, are darul de a crea metafore provocatoare, iar viziunea lui perversa asupra lumii a devenit marca inregistrata. Nopti de cocaina nu-i va dezamagi pe numerosii lui fani, dar nici pe admiratorii regizorului David Lynch.? ( Booklist )

J.G. Ballard este autorul bestsellerurilor Imperiul Soarelui si Crash , ambele beneficiind de ecranizari celebre, in regia lui Steven Spielberg si, respectiv, a lui David Cronenberg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nopti de cocaina
Cartea Nopti de cocaina in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nopti de cocaina - J. G. Ballard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Constiinta lui Zeno - Italo Svevo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Italo Svevo
23,70 lei
Sex, droguri, alcool, pocher si ciocolata - A. Thomas Horvath Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
A. Thomas Horvath
25,18 lei
Porumbelul - Patrick Suskind Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Patrick Suskind
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala