Noaptea Merovingiana

Noaptea Merovingiana - Jean-Francois Nahmias
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoaptea Merovingiana
Comanda acum "Noaptea Merovingiana - Jean-Francois Nahmias" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
In acele vremuri intunecate, astazi prea putin cunoscute, intr-o Franta divizata ce apartinea unor regi atotputernici, doua regine au inceput o lupta necrutatoare...

Jean-Francois Nahmias reconstituie aceasta perioada tragica si violenta, dar si nostima si derizorie. O epoca salbatica, in care conta numai forta bruta. O lume dominata de doua femei: Fredegunda cea nemiloasa si Brunhilda cea inteleapta. Domnind asupra barbarilor, cele doua regine, care s-au infruntat pana la moarte, au exercitat o autoritate nestirbita. Gratie puterii lor de seductie si uluitorului simt politic, ele au stiut sa intoarca in favoarea lor situatiile cele mai disperate.

Reunind rigoarea sa de istoric si talentul sau de romancier, Jean-Francois Nahmias s-a facut cronicarul acestei mari aventuri. Plin de iubiri pe cat de patimase, pe atat de imprevizibile, acest roman captiveaza ca o saga ce coboara pana la radacinile civilizatiei.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noaptea Merovingiana
Cartea Noaptea Merovingiana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noaptea Merovingiana - Jean-Francois Nahmias" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Contele de Monte Cristo (doua volume) - Alexandre Dumas Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Alexandre Dumas
57,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric