Noaptea Gladiatorului

Noaptea Gladiatorului - Gordon Russell
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoaptea Gladiatorului
Comanda acum "Noaptea Gladiatorului - Gordon Russell" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Gordon Russell, pseudonimul sub care semneaza doi povestitori, experti mondiali in arheologie experimentala, este cunoscut publicului roman datorita romanului Marele gladiator , primul titlu dintr-o fascinanta trilogie. Noaptea gladiatorului , cel de-al doilea roman al trilogiei, reconstruieste cu o admirabila maiestrie si o extraordinara fidelitate epoca romana si viata plina de primejdii a marilor gladiatori, constrinsi sa se lupte cu salbaticie intre ei pentru a oferi multimii in delir spectacolul electrizant al cruzimii si al mortii. Publicul filmului Gladiatorul , in regia lui Ridley Scott, va aprecia cu siguranta acest roman.  

Romanul Noaptea Gladiatorului (2006) readuce la viata cu o admirabila maiestrie si o extraordinara fidelitate epoca romana si viata plina de primejdii a marilor gladiatori, constrinsi sa se lupte cu salbaticie intre ei pentru a oferi multimii in delir spectacolul electrizant al cruzimii si al mortii. Desi credea ca lasase pentru totdeauna in urma luptele din arena si ca isi reglase conturile cu soarta, in clipa in care ajunge sa isi vada prietenii ucisi, iar lumea in care isi gasise in sfirsit pacea, acum distrusa, Valerius intelege ca nu exista scapare din fata violentei si hotaraste sa puna din nou mina pe sabie. Minat de setea de razbunare si de dorinta de-a descoperi acvila legiunii Augusta, un obiect care are virtutile magice de a-l face invincibil pe posesorul sau, Valerius se avinta din nou in lupta, ajungind pina sub zidurile Ierusalimului, asediat de armata lui Vespasian. Pe paminturile Africii, intr-o noapte cruciala pentru el si pentru Imperiu, protagonistul redevine Orfeus, marele gladiator, si inca o data trebuie sa lupte sau sa moara.  

?Un roman fascinant, absolut fidel in reconstructia sa istorica. Gordon Russell readuce la viata, cu maiestrie, zilele gladiatorilor.? ( La Republica )

?Precizia detaliului istoric si ritmul alert al povestirii fac din aceasta carte despre dragoste, onoare si eroism o lectura pe cit de instructiva, pe atit de captivanta.? ( Corriere della Sera )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noaptea Gladiatorului
Cartea Noaptea Gladiatorului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noaptea Gladiatorului - Gordon Russell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa nu mori azi - Raymond Benson Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Raymond Benson
21,84 lei
Intoarcerea la Coasta de Aur - Nelson DeMille Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Nelson DeMille
47,49 lei
Secretul Medici - Michael White Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Michael White
35,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans