Niveluri ale intelegerii

Niveluri ale intelegerii - Merima Carmen Petrovici
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNiveluri ale intelegerii
Comanda acum "Niveluri ale intelegerii - Merima Carmen Petrovici" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Structura insasi a lucrarii evidentiaza nivelurile gandirii si actiunii autoarei in elaborarea demersului sau spre identificarea concluziilor utile cititorilor-profesori, cercetatori sau decidenti ai procesului de invatamant. Insasi alegerea temei demonstreaza ipoteza asumata de autoare, in acceptiunea careia comunicarea didactica se invata, se amelioreaza continuu, se eficientizeaza, se restructureaza - dintr-o perspectiva constructivista, pe baza careia isi va intemeia multiple argumente. Scopul lucrarii este fundamentarea stiintifica a constructiei mesajului, analiza de continut si interpretarea discursului didactic, precum si modul in care este influentat procesul intelegerii de constructia mesajului didactic, bazat pe o cercetare efectuata la nivel preuniversitar.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Niveluri ale intelegerii
Cartea Niveluri ale intelegerii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Niveluri ale intelegerii - Merima Carmen Petrovici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de pedagogie - Horst Schaub, Karl G. Zenke Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Horst Schaub, Karl G. Zenke
16,05 lei
Prelegeri pedagogice - Ioan Cerghit, Ioan Neacsu, Ion Negret-Dobridor, Ion-Ovidiu Panisoara Urmatoarea carte recomandata din categoria Pedagogie
Ioan Cerghit, Ioan Neacsu, Ion Negret...
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PedagogieCarti recomandate din categoria Pedagogie