Neurologie

Neurologie - Prof. Dr. Constantin Popa
Pret: 36,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNeurologie
Comanda acum "Neurologie - Prof. Dr. Constantin Popa" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Neurologie" - se adreseaza medicilor din asistenta primara in datele actuale din tara noastra. Constantin Popa a facut toate eforturile pentru a concentra cat mai mult informatiile cu privire la un domeniu atat de vast din neurologia aplicata si a avut in vedere in permanenta posibilitatea utilizarii corecte a unor notiuni de neurologie clinica, in afara formarii de specialitate neurologica. Pregatirea neurologica din cadrul facultatii ofera premize inegale pentru a face fata responsabilitatii totale a celui care vine primul in contact cu bolnavul "neurologic". Tinand seama de dificultatea observatiei bolnavului din punct de vedere neurologic de catre medicul incepator sau chiar, uneori, de catre medicul generalist cu experienta, in lucrare sunt elementele principale de orientare semiologica plecand de la simptome si semne si ajungand la metodologii si tehnici de examinare. Medicii generalisti, viitorii medici de familie, specialisti in diferite domenii ale medicinii vor putea gasi in aceasta carte o informatie sintetica si actuala cu privire la neurologia clinica. Pediatrie Lucrarea doctorului Florea Iordachescu ne ofera informatii esentiale din domenii importante ale stiintei si practicii pediatrice, precum: nutritia si unele boli nutritionale, cresterea si tulburarile acesteia, dezvoltarea si comportamentul, imunitatea, etc. Pentru prima data in cartea pediatrica romaneasca, s-a pus accentul pe problemele de interes major, precum educatia sanitara a parintilor si copiilor, asistenta familiei in dificultate, copilul cu handicap fizic si intelectual, copilul cu probleme scolare. O atentie deosebita s-a acordat accidentelor si traumatismelor, problemei abuzurilor (fizice, sexuale) la copii si infectiilor importante din patologia copilului - hepatite acute virale, tuberculoza, HIV/SIDA, boli cu transmitere sexuala. Lucrarea "Pediatrie" se adreseaza medicilor practicieni generalisti, medicilor specialisti, rezidentilor si, nu in ultimul rand, studentilor la medicina.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Neurologie
Cartea Neurologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Neurologie - Prof. Dr. Constantin Popa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Neurologie Clinica - ION Virginia Urmatoarea carte recomandata din categoria Neurologie
ION Virginia
22,41 lei
Corticoterapia In Neurologie - Constantin Popa Urmatoarea carte recomandata din categoria Neurologie
Constantin Popa
6,50 lei
Ghiduri De Diagnostic si Tratament In Neurologie - Coordonator Stiintific: Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Neurologie
Coordonator Stiintific: Prof. Dr. Ovi...
29,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NeurologieCarti recomandate din categoria Neurologie