Necredinciosul

Necredinciosul - Ion Vianu
Pret: 17,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNecredinciosul
Comanda acum "Necredinciosul - Ion Vianu" de pe libraria ishop la pretul de 17,05 lei
Descriere carte:
Intr-un mic oras occidental, doi barbati, Daniel si Joseph, fac cunostinta, descoperind o pasiune comuna: cucerirea femeilor. Doamne ?cu voaluri si cu matasuri", Helene - o fosta prostituata -, Fatima - o marocana misterioasa -, frumoasa, eleganta si libera Ingeborg? Vizitele inutile la un psihanalist fara har il aduc pe Joseph fata in fata cu Daniel. Printr-un joc simbolic de oglinzi, actiunile celor doi par sa se reflecte unele intr-altele, generind impresia unui ?dublu". Anamorfoza se produce si, odata deformati, cei doi se afla in pericol de moarte? Oare vor reusi sa evite un deznodamint previzibil? In romanul lui Ion Vianu, care parca a fost scris asa cum se citeste - pe nerasuflate -, grotescul si tragicul se intrepatrund neincetat.

?M-am intors in Romania ca sa scriu: in viata unui romancier debutant cum sint - paradoxal, eu sint un douamiist printre saizecisti, am fost contemporan cu un eseist ca Matei Calinescu, un poet ca Nichita Stanescu, un romancier ca Nicolae Breban, dar abia acum public fictiune -, e nevoie de un feedback, de un raspuns al publicului si deci faptul ca sint in Romania ma alimenteaza, ma hraneste. Am citit undeva ca exista multi scriitori care nu traiesc in tara lor. Acum citiva ani, cei mai cititi trei scriitori olandezi traiau in strainatate. Probabil ca, daca altul ar fi fost cursul vietii mele, as fi putut sa fiu un scriitor roman traind in strainatate. Dar eu am nevoie de Romania." (Ion Vianu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Necredinciosul
Cartea Necredinciosul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Necredinciosul - Ion Vianu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amintiri din viata. 20 de ani in Siberia - Nandris-Cudla Anita Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Nandris-Cudla Anita
24,30 lei
Teoria flegmei. Apel la mitocanie - Marian Coman Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marian Coman
19,00 lei
Ciocoii noi cu bodyguard - Dinu Sararu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dinu Sararu
24,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana