Natiuni si nationalisme

Natiuni si nationalisme  - Serge Cordellier, Elisabeth Poisson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNatiuni si nationalisme
Comanda acum "Natiuni si nationalisme  - Serge Cordellier, Elisabeth Poisson" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
In ultimele decenii, cercetarile referitoare la nationalism si la problematica nationala s-au inmultit in intreaga lume. Motivele au fost diverse, unele tinand de dezvoltarea fireasca a cunoasterii stiintifice, altele derivand din interesul starnit de evolutiile contradictorii ale umanitatii la final si inceput de mileniu. Meritul principal al acestei lucrari, reunind in cuprinsul ei studii si articole ale unor reputati cercetatori in domeniu, este acela ca, prin felul in care prezinta o problematica extrem de complexa si de sensibila, invita pe fiecare dintre noi la o re-gandire a trecutului nu prea indepartat, cat si a lumii in care traim. O lume dinamica, in plina schimbare, in care probleme precum cele legate de cetatenie, drepturile minoritatilor, inclusiv ale imigrantilor, exercitarea suveranitatii, combaterea discriminarilor sau solidaritatea internationala se situeaza in centrul mizelor actuale ale democratiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Natiuni si nationalisme
Cartea Natiuni si nationalisme  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Natiuni si nationalisme - Serge Cordellier, Elisabeth Poisson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
A treia cale - Anthony Giddens Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Anthony Giddens
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica