Nasterea. Istorii traite

Nasterea. Istorii traite - Mihaela Miroiu (coord. ), Otilia Dragomir(coord. )
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNasterea. Istorii traite
Comanda acum "Nasterea. Istorii traite - Mihaela Miroiu (coord. ), Otilia Dragomir(coord. )" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Douazeci de femei, de virste si profesii diferite, au curajul sa ne ofere marturia celor mai zguduitoare si mai intime momente din viata, in care si-au adus pe lume copiii. Povestirile lor incep din clipa in care au aflat ca vor fi mame sau chiar din cea in care si-au propus sa fie mame si se incheie cu sfirsitul lauziei sau cu intarcarea pruncului. Momentele de fericire paradiziaca alterneaza, de exemplu, cu oroarea maternitatilor romanesti (pentru contrast, exista si citeva povesti din maternitatile de ?dincolo?), uneori chiar mai greu de suportat decit durerile travaliului. Punctul culminant in toate aceste istorii de agonie si extaz: prima intilnire ?afara? cu cea sau cel care noua luni a fost carne din carnea lor.
Nasterea. Istorii traite este o carte unica si necesara despre un subiect ramas pina nu demult tabu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nasterea. Istorii traite
Cartea Nasterea. Istorii traite in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nasterea. Istorii traite - Mihaela Miroiu (coord. ), Otilia Dragomir(coord. )" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurnaleCarti recomandate din categoria Jurnale