Nasterea Filosofiei

Nasterea Filosofiei - Nietzsche Friedrich
Pret: 7,63 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNasterea Filosofiei
Comanda acum "Nasterea Filosofiei - Nietzsche Friedrich" de pe libraria ishop la pretul de 7,63 lei
Descriere carte:
Tezele radicale ale afirmatiilor nietzscheene nu puteau sa ?si argumenteze pozitia apeland doar la retorica pe care o putem ?ntalni ?n scrierile sale mai cunoscute - Asa grait-a Zarathustra, Dincolo de Bine si de Rau... Un text de filosofie pura si de istorie a filosofiei ce contine ?ntr-o forma condensata reprezentarile si dialectica argumentativa a conceptelor fundamentale ale ontologiei din perspectiva unuia dintre cei mai controversati revolutionari ai gandirii din toate timpurile. ?n aceasta carte de mici dimensiuni si cu pretentii, aparent, cu mult mai modeste decat operele sale fundamentale, Nietzsche dezvaluie punctele de plecare ale interpretarilor ce l-au condus la ceea ce astazi cunoastem sub numele de filosofia supraomului sau a reevaluarii tuturor valorilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nasterea Filosofiei
Cartea Nasterea Filosofiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nasterea Filosofiei - Nietzsche Friedrich" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Epistolar - Gabriel Liiceanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Gabriel Liiceanu
35,10 lei
Emotiile distructive - Dialog stiintific cu DALAI LAMA consemnat de Daniel Goleman Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Dialog stiintific cu DALAI LAMA conse...
30,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie