NUTRITIE OPTIMA PENTRU COPILUL TAU

NUTRITIE OPTIMA PENTRU COPILUL TAU - Patrick Holford, Deborah Colson
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNUTRITIE OPTIMA PENTRU COPILUL TAU
Comanda acum "NUTRITIE OPTIMA PENTRU COPILUL TAU - Patrick Holford, Deborah Colson" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:

Cu totii dorim sa avem copii sanatosi si fericiti, inteligenti si inventivi. Dar, cu toate acestea, oare luam cu adevarat in considerare faptul ca fiecare pas al unui copil - fie ca este vorba de primii pasi sau prima relatie adolescentina depinde de cat de bine functioneaza organismul sau? Aceasta, in schimb, depinde intr-o mare masura de cat de bine este hranit.

- De ce alimentatia adecvata este atat de importanta pentru dezvoltarea si sanatatea copilului.
- Sfaturi despre ce alimente sa alegi si pe care sa le eviti in alimentatia copilului.
- Ce alimente si suplimente vor accelera performantele educationale si potentialul pentru fericirea copilului, prin imbunatatirea starii de spirit si a comportamentului, stimulandu-i memoria, puterea de concentrare si marirea IQ-ului.
- Solutii nutritioniste pentru a maximiza sanatatea fizica si psihica a copilului, precum si ameliorarea diverselor probleme de sanatate (de exemplu, astmul bronsic, insomnia, obezitatea, autismul si infectiile).
- Cum sa aplici in practica informatiile primite si cum sa-ti hranesti copilul, de la nastere pana la adolescenta. Vei gasi destule sfaturi practice si ponturi despre alegerea suplimentelor adecvate.

Cel mai grozav dar pe care il poti oferi copilului tau este sa ii arati calea cea buna spre drumul unei vieti lungi si sanatoase. O mare parte din aceasta consta in punerea la dispozitie a celei mai bune alimentatii pentru a-l ajuta sa fie mai alert, energic, fericit si ferit de boli, cu o minte senina si inteligent.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre NUTRITIE OPTIMA PENTRU COPILUL TAU
Cartea NUTRITIE OPTIMA PENTRU COPILUL TAU in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "NUTRITIE OPTIMA PENTRU COPILUL TAU - Patrick Holford, Deborah Colson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul aditivilor alimentari - Corinne Gouget Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Corinne Gouget
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie