NOILE HAINE ALE PROPAGANDEI

NOILE HAINE ALE PROPAGANDEI - HENTEA, Calin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNOILE HAINE ALE PROPAGANDEI
  • Autor: HENTEA, Calin
  • Editura: Paralela 45
  • Colectia: TOTAL
  • Categoria: Politica
  • ISBN: 978-973-47-0407-1
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 480
  • Format carte: 14 x 20
Comanda acum "NOILE HAINE ALE PROPAGANDEI - HENTEA, Calin" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
?Fie ca se vor numi intr-un fel sau altul, fie ca vor recurge la metode mai dure sau mai subtile, incercarile de influentare in masa ale unora fata de altii se vor plasa pe un trend ascendent atat in lumea militara, cat si in cea civila din viitorul imediat predictibil? Oamenii politici, militarii, comerciantii, managerii, toti vor cauta metode si solutii cat mai eficiente si eficace potrivit cerintelor lor pentru a-si rezolva mai bine, mai repede si mai ieftin problemele.?
Calin Hentea

?Autorul ofera cititorului roman o lucrare care aduce nu numai o noua perspectiva, dar si o alta ?haina? pentru propaganda. Acest lucru este meritoriu si datorita faptului ca abuzul de propaganda facut de regimurile totalitare de dreapta (nazismul, fascismul, legionarismul etc.) sau de stanga (comunismul) a condus la demonetizarea atat a conceptului, cat si a practicii. Propaganda are astazi conotatii negative, iar termenul este ocolit sau utilizat pentru a discredita adversarii politici, atat in mediul interna cat si in cel international. Curajul si originalitatea gandirii domnului Calin Hentea sunt evidente fie si numai datorita faptului ca prin demersul sau stiintific a incercat reabilitarea unui concept multisecular ? propaganda. Desigur aceasta nu este si singura solutie. Prima a fost in sfera operationala, unde structurile militare angajate in conflicte sau rezolvarea unor crize au trebuit sa gaseasca solutii pentru a evita ca ceea ce se facea din punct de vedere al informarii opiniei publice interne si internationale sa fie confundat cu mult hulita activitate de propaganda. Asa s-au nascut structurile de relatii publice, PSYOPS, INFO-OPS, comunicare strategica etc.?
Constantin Hlihor

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre NOILE HAINE ALE PROPAGANDEI
Cartea NOILE HAINE ALE PROPAGANDEI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "NOILE HAINE ALE PROPAGANDEI - HENTEA, Calin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Miturile politice si "Romania literara"(1980-2000) - Claudia Talasman Chiorean Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Claudia Talasman Chiorean
15,53 lei
Pana in ultima clipa - Traudl Junge Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Traudl Junge
28,48 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica