NLP si relatiile de cuplu. Strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze.

NLP si relatiile de cuplu. Strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze. - Robin Prior, Joseph O'Connor
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNLP si relatiile de cuplu. Strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze.
Comanda acum "NLP si relatiile de cuplu. Strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze. - Robin Prior, Joseph O'Connor" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Desi viata de unul singur sau intr-o relatie nereusita poate fi satisfacatoare, o relatie functionala reprezinta pentru cei mai multi oameni piatra de temelie pe care este construit restul vietilor lor. Pentru multi, parteneriatul, dragostea, camaraderia, increderea si intimitatea sunt vitale, la fel ca aerul si apa. Relatiile satisfacatoare nu constituie un teritoriu rezervat celor bogati, faimosi, talentati sau privilegiati. ?i aceste avantaje nu faciliteaza cu nimic relatiile reusite. Toata lumea poate forma parteneriate care sa aduca placere si satisfactie.
Robin Prior este consultant in management si in domeniul afacerilor si un autor cu multi ani de experienta in Programarea Neuro-Lingvistica (NLP). Joseph O'Connor este un autor si consultant de varf in domeniile gandirii sistemice, dezvoltarii personale si al conducerii. Este consilier NLP. Printre firmele pe care le consiliaza se numara: UNIDO, BA, BT, Hewlet-Packard si ICI.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre NLP si relatiile de cuplu. Strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze.
Cartea NLP si relatiile de cuplu. Strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "NLP si relatiile de cuplu. Strategii simple pentru a va face relatiile sa functioneze. - Robin Prior, Joseph O'Connor" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Etnopsihologie si imagologie. Sinteze si cercetari - Luminita Mihaela Iacob Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Luminita Mihaela Iacob
20,43 lei
Hipnoza - ed. a II-a - Dr. Roberta Temes Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Dr. Roberta Temes
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata