NICOLAE MANOLESCU: DE LA CRONICA LITERARA LA ISTORIA CRITICA?

NICOLAE MANOLESCU: DE LA CRONICA LITERARA LA ISTORIA CRITICA? - LEFTER, Ion Bogdan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNICOLAE MANOLESCU: DE LA CRONICA LITERARA LA ISTORIA CRITICA?
Comanda acum "NICOLAE MANOLESCU: DE LA CRONICA LITERARA LA ISTORIA CRITICA? - LEFTER, Ion Bogdan" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Critic ?saizecist?, calinescian, impresionist, neomodernist, cronicar par excellence, dar si monografist, teoretician al genurilor literare in studii ample si totodata autor de digitatii microeseistice pe teme varii, ajungand, din formula in formula, daca nu din extrema in extrema, pana la masivitatea Istoriei critice a literaturii romane ? care sa fie ipostaza definitorie a lui Nicolae Manolescu?
Sub acest titlu, Nicolae Manolescu: de la cronica literara la Istoria critica?, Ion Bogdan Lefter analizeaza, din generatia urmatoare, ?metamorfozele? unui autor care a marcat evolutia literaturii romane din ultimele patru decenii si jumatate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre NICOLAE MANOLESCU: DE LA CRONICA LITERARA LA ISTORIA CRITICA?
Cartea NICOLAE MANOLESCU: DE LA CRONICA LITERARA LA ISTORIA CRITICA? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "NICOLAE MANOLESCU: DE LA CRONICA LITERARA LA ISTORIA CRITICA? - LEFTER, Ion Bogdan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Europa din noi. Regalitatea si democratia-spectacol - Principele Radu al Romaniei Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Principele Radu al Romaniei
17,57 lei
Memorii - David Prodan Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
David Prodan
3,11 lei
Indignati-va! - Stephane Hessel Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Stephane Hessel
8,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica