Muc cel mic

Muc cel mic - Wilhelm Hauff
Pret: 21,37 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMuc cel mic
 • Autor: Wilhelm Hauff
 • Editura: Corint Junior
 • Colectia: Povesti, romane si legende ilustrate
 • Categoria: Ilustrate
 • ISBN: 973-7789-58-7
 • An aparitie: 2008
 • Numar de pagini: 44
 • Format carte: 25 x 25 cm
Comanda acum "Muc cel mic - Wilhelm Hauff" de pe libraria ishop la pretul de 21,37 lei
Descriere carte:
Desi a avut o viata scurta - a murit la numai douazeci si cinci de ani - Wilhelm Hauff (1802-1827) este un scriitor care a deschis drumul multor genuri literare in proza germana. A scris basme, povestiri umoristico-fantastice si nuvele cu accente de satira social-politica.

Muc cel mic, Califul Barza, Hanul din Spessart sunt titluri de referinta pentru basmele lui Wilhelm Hauff, naratiuni ample de tipul "povestirilor in rama" (povestiri in povestire), cu o mare varietate de personaje si cu o actiune ce se desfasoara pe multiple planuri.

Insotit de prealuminatul sultan, micul Muc patrunse in odaia tainuita si-si lua inapoi toiagul al carui maner inchipuia un cap de leu, incalta iute imineii cei mari si, smulgandu-si barba falsa, se intoarse de trei ori pe calcaie si-i striga sultanului: - Pentru ca m-ai alungat din tara ta, vei avea pe veci urechi de magar si nas mare ca de elefant! Zadarnic isi chema sultanul slujitorii, caci micul Muc zbura din palat...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Muc cel mic
Cartea Muc cel mic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Muc cel mic - Wilhelm Hauff" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Micuta cotofana - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Ilustrate
***
4,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IlustrateCarti recomandate din categoria Ilustrate