Modele de politica monetara. Aplicatii pe cazul Romaniei

Modele de politica monetara. Aplicatii pe cazul Romaniei - Petre Caraiani
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roModele de politica monetara. Aplicatii pe cazul Romaniei
Comanda acum "Modele de politica monetara. Aplicatii pe cazul Romaniei - Petre Caraiani" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Numeroase studii despre economia Romaniei au abordat sensibila problematica monetara. Acestea s-au concentrat fie pe aspecte descriptive, fie pe analize cantitative. De cele mai multe ori, abordarile cantitative au fost realizate folosind tehnici standard, cum ar fi regresia lineara, abordarea VAR sau cointegrarea. Aceasta lucrare ofera pe de o parte un studiu sistematic asupra diverselor abordari teoretice ale problemei, iar pe de alta parte propune abordarea dinamica stocastica de echilibru general ca un cadru de gandire si analiza al proceselor monetare.

Discutiile concrete pe baza de calibrari sau estimari bayesiene, incadrate in contextul tranzitiei economiei romanesti, contextul adoptarii regimului de tintire a inflatiei, respectiv pregatirea pentru adoptarea euro, pot servi ca punct de plecare pentru cercetari ulterioare si aprofundari ale problematicii monetare. Fara indoiala recentele turbulente financiare, ca si reactiile bancilor centrale si ale guvernelor din economiile dezvoltate vor duce la reconsiderari ale acestei problematici. Chiar daca nu trateaza recenta criza financiara, aceasta lucrare poate constitui si o baza pentru constructii ulterioare teoretice si aplicate care vor fi prilejuite de noile realitati economice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Modele de politica monetara. Aplicatii pe cazul Romaniei
Cartea Modele de politica monetara. Aplicatii pe cazul Romaniei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Modele de politica monetara. Aplicatii pe cazul Romaniei - Petre Caraiani" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Financiar. Editia 4 - Balan Emil Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Balan Emil
44,90 lei
50 de atuuri in lupta cu fiscul - Sasu Horatiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Sasu Horatiu
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal