Moartea unui dansator de tango

Moartea unui dansator de tango - Stelian Tanase
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoartea unui dansator de tango
  • Autor: Stelian Tanase
  • Editura: Trei
  • Colectia: Alte carti in afara colectiilor
  • Categoria: Literatura romana
  • ISBN: 978-973-707-502-4
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 312
  • Format carte:
Comanda acum "Moartea unui dansator de tango - Stelian Tanase" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Bucurestiul anilor 40 - cu stralucirea si mizeria lui, zgomotos, suferind in tacere, aflat in situatia-limita a unei ocupatii straine. E un oras care danseaza deasupra unui vulcan. Bordelul "Maria Theresa", Gara de Nord dau decorul acestei lumi crepusculare. Aici evolueaza prostituate, artisti de varieteu, gangsteri, agenti de bursa neagra, ofiteri rusi albi si rosii. Periferia si pegra...

Moartea unui dansator de tango are toate ingredientele unui bestseller: actiune trepidanta, conflict, drama, atmosfera, personaje captivante. Le tii minte mult timp dupa ce ai inchis cartea. Pe Gogu Vrabete te astepti sa-l zaresti intr-o seara, pe un trotuar, in multime, cu una dintre cravatele lui elegante, in pantofii "cu scart si placheuri". Fredoneaza un slagar lansat de Carlos Gardel si se uita lung dupa o femeie frumoasa.

Intr-un roman provocator, Stelian Tanase da suflu acestui personaj extraordinar - Gogu Vrabete zis Tango. E un dansator pe care pasiunea pentru o femeie il transfigureaza. E un joc de oglinzi, si unul al contrariilor. O existenta cand sordida, cand inaltatoare. E un roman in care "Istoria" cu I mare e doar rama tabloului, pentru un parcurs pe muchie de cutit. Chiar asta este definitia unui tango. O muchie de cutit pe care pasesti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moartea unui dansator de tango
Cartea Moartea unui dansator de tango in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moartea unui dansator de tango - Stelian Tanase" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
De ce uram femeile? - Miron Manega Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Miron Manega
23,75 lei
In intimitatea secolului 19 (necartonata) - Parvulescu Ioana Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Parvulescu Ioana
26,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana