Moartea astazi

Moartea astazi - Basarab Nicolescu (editor)
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoartea astazi
Comanda acum "Moartea astazi - Basarab Nicolescu (editor)" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Colectia ?Stiinta si Religie? se adreseaza tuturor celor care doresc sa exploreze potentialitatea unui nou sistem de valori fundat pe dialogul transdisciplinar intre stiinta si religie.

Desi bantuie angoasant existenta umana, producand frisoane de fiinta doar la simpla ei reprezentare, despre moarte, oricat ar parea de paradoxal, numai de bine. Potrivit autorilor acestei carti, scopul vietii umane este de a nu rata moartea. Asa cum invatam sa traim, trebuie sa invatam si sa murim, fiindca moartea este mai mult decat o alterare - fie ea si radicala -, ea constituind, de fapt, un nou inceput. Moartea nu se asteapta pasiv, se pregateste, pregatirea pentru moarte constand in distrugerea invelisurilor si opacitatilor egotice, exersarea unor virtuti spirituale.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moartea astazi
Cartea Moartea astazi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moartea astazi - Basarab Nicolescu (editor)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Religiile lumii -  Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Larousse
30,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie