Moarte la rascruce.

Moarte la rascruce. - Dale Furutani
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoarte la rascruce.
Comanda acum "Moarte la rascruce. - Dale Furutani" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:
Autor laureat al premiilor Anthony si Macavity.A Japonia, 1603. Tara isi revine cu greu dupa razboiul sangeros incheiat cu instaurarea shogunatului Tokugawa. Undeva in munti, langa satucul Suzaka, roninul Matsuyama Kaze descopera la o rascruce ... cadavrul unui negustor ucis cu o sageata. Un incident aparent neinsemnat intr-o epoca sangeroasa, dar Kaze vede dincolo de aparente. Sageata este lucrata cu o mare finete, iar taranii spun ca mortul a fost adus de un demon. Ciudatul senior al tinutului, interesat mai degraba de teatrul No si de obiceiurile rafinate din perioada Heian, gaseste imediat un tap ispasitor. Intrigat, samuraiul ratacitor se hotaraste sa-si intrerupa calatoria. Sufletul ii cere sa afle adevarul pentru a salva un nevinovat, datoria ii dicteaza sa-si continue misiunea, asa cum le-a promis defunctilor sai stapani.

Trei romane sub aceeasi coperta - unul politist, unul istoric si unul de aventuri -, "Moarte la rascruce" descrie magistral Japonia uimitoare de la inceputul secolului al XVII-lea si singuratatea unui samurai legat pe viata de o datorie de onoare.A 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moarte la rascruce.
Cartea Moarte la rascruce. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moarte la rascruce. - Dale Furutani" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Harta oaselor - James Rollins Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
James Rollins
31,34 lei
Jocuri murdare - Philip Shelby Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Philip Shelby
23,75 lei
Misterul Tiziano - Iain Pears Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Iain Pears
28,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans