Moarte in La Fenice

Moarte in La Fenice - Donna Leon
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMoarte in La Fenice
  • Autor: Donna Leon
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Thriller
  • Categoria: Romane politiste
  • ISBN: 978-973-46-0652-8
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte: 106 x 180 mm
Comanda acum "Moarte in La Fenice - Donna Leon" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Donna Leon este unul dintre cei mai mari autori de thriller ai momentului.   Dupa Moarte intr-o tara straina (Polirom, 2007), Moarte in La Fenice continua seria romanelor politiste care il au ca protagonist pe comisarul Brunetti. Atunci cind legen­darul dirijor Helmut Wellauer este descoperit mort in cabina sa in timpul unui spectacol de opera, ingeniosul comisar este solicitat sa elucideze cazul. Printre cei care ar fi putut sa furnizeze otrava care l-a ucis pe maestru se numara sotia sa rece si indiferenta si toti confratii indignati de homofobia victimei. Prin investiga­tiile sale metodice in trecutul lui Wellauer, Brunetti aduce la lumina simpatiile naziste ale acestuia si legaturile sale miste­rioase cu un trio feminin, inaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Cu un sef tiran pe cap si doi subordonati pe care nu se poate baza, comisarul apeleaza la ajutorul sotiei sale, care provine dintr-o familie de aristocrati cu relatii la nivel inalt. Schimburile acide de replici dintre Brunetti si colegii sai, precum si solutio­narea ingenioasa a misterului se numara printre nume­roasele atuuri ale acestui roman.  

?Un mister provocator, o drama sofisticata si o viziune unica asupra unei societati intepenite intr-o epoca medievala, desi plina de farmec si culoare.? ( St Louis Post-Dispatch )  
? Moarte in La Fenice combina o intriga ingenioasa, incordata pina la ultima pagina, cu un stil deosebit de elegant.? ( Kirkus Reviews )  
?O serie splendida de romane politiste, cu Venetia pe fundal, atit de intensa si plin de viata, incit poti sa-i simti gustul si mirosul.? ( Sunday Telegraph )  
?Portrete sociale sensibile, incredibil de colorate, prim-planuri ale unei societati intr-o stare de degradare morala... Dar, pina la urma, comisarul Guido Brunetti este cel care face romanele sa aiba atit de mult succes. Cititorii il urmaresc curiosi si incintati pe strazile strimte si pline de surprize ale Venetiei.? ( Der Spiegel )
?Investigatiile comisarului Brunetti o plaseaza pe Donna Leon foarte sus in ierarhia romanelor politiste.? ( Le Figaro )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Moarte in La Fenice
Cartea Moarte in La Fenice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Moarte in La Fenice - Donna Leon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Maigret si hotul lenes - Georges Simenon Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Georges Simenon
21,80 lei
Atac in biblioteca (crime scene 7) - George Arion Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
George Arion
16,15 lei
Adio, Ringo! - Traian Tandin Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Traian Tandin
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste