Misticii Soarelui

Misticii Soarelui - Lean-Michele Angebert
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMisticii Soarelui
Comanda acum "Misticii Soarelui - Lean-Michele Angebert" de pe libraria ishop la pretul de 27,36 lei
Descriere carte:
Cine sunt "Misticii soarelui"? Sub acest nume se ascund o serie de initiati care, in anumite perioade ale istoriei, se ridica in mijlocul oamenilor ca lideri religiosi sau laici pentru a calauzi lumea spre un viitor mai bun. Dar ce se intampla atunci cand omul ales e orbit de orgoliu si se lasa prada magiei negre? Sa avem oare de-a face cu un centru ocult de contrainitiere?... De la faraonul blestemat Akhenaton pana la Hitler si, mult mai aproape de zilele noastre, Mao Zedong, au existat nenumarate personalitati care si-au proiectat magnetismul asupra maselor. Fie ca e vorba despre fondatori de religii, ca Zoroastru, sau de conducatori ai unor popoare, ca Alexandru cel Mare, Iulian, Frederic al II-lea de Hohenstauffen sau Napoleon, acesti giganti ai istoriei sunt afiliati mistic la mitul solar, ce releva legatura omului cu fortele imanente ale cosmosului...

Michel Angebert - Nascut in 16 ianuarie 1944 in Carcassonne, intr-o familie cu o veche traditie occitana. Face parte din mai multe societati initiatice traditionale. Studiaza istoria religiilor si e preocupat de problemele societatii contemporane.

Jean Angebert - Nascut in 21 octombrie 1943 la Dakar (Senegal), din parinti de origine corsicana si provensala. E interesat de simbolism si de studiile traditionale. Cercetari in domeniul istoriei regionale.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Misticii Soarelui
Cartea Misticii Soarelui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Misticii Soarelui - Lean-Michele Angebert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tatuajele in Romania - Nicolae S. Minovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Nicolae S. Minovici
22,80 lei
Daca as fi un inger - Nicolau Valentin Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Nicolau Valentin
0,00 lei
Iubitei Mele Nepoate - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse