Miss Wyoming

Miss Wyoming - Douglas Coupland
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMiss Wyoming
Comanda acum "Miss Wyoming - Douglas Coupland" de pe libraria ishop la pretul de 29,70 lei
Descriere carte:
Satira lui Coupland este extravaganta, insa aproape duioasa, romanul amintind ca atmosfera de filmele lui Jim Jarmusch sau de muzica lui Tom Waits. Se iau doua foste glorii ale Hollywoodului. Susan Colgate - regina tabloidelor - a participat la primul concurs de frumusete la varsta de cinci ani, a facut primele operatii estetice la zece, a refuzat un titlu de Miss America, si-a trait cele 15 minute de celebritate si si-a inscenat moartea. John Johnson, fost producator de succes, a dus o viata de excese, dar acum a renuntat la toate bunurile lumesti si traieste ca un hoinar. Povestea lor de dragoste are romantismul unor Ken si Barbie angoasati, dar si realismul unor oameni in carne si oase care au incercat totul. La a doua lor intalnire, Susan dispare fara urma, iar cautarea ei va da un nou sens vietii lui Johnson.

Tocmai aceasta cautare a sensului intr-o lume decerebrata il obsedeaza pe Coupland inca de la Generatia X, generatie care acum a mai dospit si a ajuns la voluptatea unor concluzii. Scriitorul inregistreaza zgomotul culturii urbane cu acuratete perfecta, redandu-l cu nuante de umor ambiental si o sensibilitate pop frenetica, inepuizabila. Tot ce inseamna cultura populara in America anilor '90 e prezent in roman: experiente in afara trupului, industria frumusetii, zvonistica pe Internet, pelerinaje la urnele celebritatilor, lumea starletelor, sitcomurile.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Miss Wyoming
Cartea Miss Wyoming in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Miss Wyoming - Douglas Coupland" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Barbatul de la gara - Jennifer Johnston Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jennifer Johnston
22,50 lei
Papillon - Henri Charriere Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Henri Charriere
23,75 lei
In Clasa. - Francois Begaudeau Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Francois Begaudeau
20,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala