Minciunile lui Locke Lamora ( seria Ticalosul Gentilom )

Minciunile lui Locke Lamora ( seria Ticalosul Gentilom ) - Scott Lynch
Pret: 47,49 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMinciunile lui Locke Lamora ( seria Ticalosul Gentilom )
Comanda acum "Minciunile lui Locke Lamora ( seria Ticalosul Gentilom ) - Scott Lynch" de pe libraria ishop la pretul de 47,49 lei
Descriere carte:
Se spune despre Ghimpele din Camorr ca este un spadasin neintrecut, un maestru intr-ale hotiei, o fantoma care poate trece prin ziduri. Jumatate din oamenii orasului sunt convinsi ca este avocatul celor saraci. Cealalta jumatate crede ca el nu este decat un mit stupid. Nici unii, nici ceilalti nu cunosc insa intregul adevar. Subtirel si fara prea mare agilitate in manuirea sabiei, Locke Lamora este, spre marea sa suparare, legendarul Ghimpe. Cu siguranta ca nu a incurajat zvonurile cu privire la aventurile sale. La fel de sigur este si ca Locke fura de la cei bogati (de la cine altcineva ar merita sa furi?), dar la saraci nu ajunge nici un sfant. Locke aduna bani doar pentru el si pentru banda lui de Ticalosi Gentilomi. Capricioasa si colorata lume subterana a vechiului oras Camorr este caminul lor de cand se stiu. Dar acum un mister ucigator a inceput sa terorizeze orasul si un razboi clandestin ameninta sa dezbine lumea subterana. Prinsi intr-un joc ucigas, Locke si prietenii sai vor fi nevoiti sa lupte pentru viata lor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Minciunile lui Locke Lamora ( seria Ticalosul Gentilom )
Cartea Minciunile lui Locke Lamora ( seria Ticalosul Gentilom ) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Minciunile lui Locke Lamora ( seria Ticalosul Gentilom ) - Scott Lynch" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ziua trifidelor  - John Wyndham Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
John Wyndham
18,90 lei
Fundatia si pamantul - Isaac Asimov Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Isaac Asimov
15,49 lei
DUNE: CASA ATREIDES - Brian Herbert, Kevin J. Anderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Brian Herbert, Kevin J. Anderson
37,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune