Mina De Cascaval

Mina De Cascaval - William Cottringer
Pret: 14,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMina De Cascaval
Comanda acum "Mina De Cascaval - William Cottringer" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
Este povestea aproape adevarata a doua pisicute siameze rautacioase si a doi soricei inteligenti care au incheiat un parteneriat inedit, ce a dus la crearea unei conspiratii existentiale.

Planul lor secret se constituia din ideea geniala potrivit careia viata trebuia sa penduleze intre haos si ordine, in asa fel incat nimeni sa nu mai inteleaga absolut nimic. Aceasta este prapastia dintre locul in care va aflati si cel in care doriti sa va aflati. Cititi povestea si veti cunoaste cum puteti depasi si invinge aceasta prapastie! Descoperiti cum va puteti infrupta din cascavalul visurilor voastre, pastrandu-l in acelasi timp intact!

Aceasta carte extraordinar de utila si profunda patrunde exact in miezul problemelor existentiale, relevandu-ne aspectele cele mai importante ale vietii, aspecte care ne confera mai multa armonie si echilibru si care ne ajuta sa realizam mai mult decat ne-am putea imagina vreodata. a spus Brian Tracy, autorul cartilor Cele 100 de legi absolute ale succesului in afaceri si Cele 21 de secrete ale milionarilor, despre Mina de cascaval.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mina De Cascaval
Cartea Mina De Cascaval in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mina De Cascaval - William Cottringer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
CREIERUL LUI BUDDHA. NEUROSTIINTA FERICIRII, IUBIRII SI INTELEPCIUNII - HANSON, Rick ; MENDIUS, Richard Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
HANSON, Rick ; MENDIUS, Richard
23,75 lei
Pune suflet in ceea ce faci ! - Robert Rabbin Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Robert Rabbin
11,40 lei
In forma la serviciu si acasa - Jim Loehr, Tony Schwartz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Loehr, Tony Schwartz
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala