Milosevici. Portretul Unui Tiran

Milosevici. Portretul Unui Tiran - DODER Dusko, BRANSON Louise
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMilosevici. Portretul Unui Tiran
Comanda acum "Milosevici. Portretul Unui Tiran - DODER Dusko, BRANSON Louise" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
     “Slobodan Milosevici, crupierul malefic al jocurilor moderne din Balcani, a reprezentat pentru multi un mister - pana acum! Aceasta carte excelent scrisa va spune tot ce ati dorit sa stiti despre el si inca mult mai mult. De-a lungul naratiunii, vedem inca o data si dincolo de toate, incredibila banalitate a raului.” – Georgie Ann Geyer, editorialist, trustul de presa Universal si autor al lucrarii Printul gherilei: povestea nespusa a lui Fidel Castro      “Dusko Doder si Louise Branson combina un impresionant talent analitic – remarcat anterior si in superba lor carte despre Mihail Gorbaciov – cu o profunda intelegere a situatiei din Balcani, spre a oferi un portret terifiant al unuia dintre cei mai mari criminali al lumii.” – Warren Zimmermann, ambasadorul SUA in Iugoslavia intre 1989 – 1992      “Omul potrivit la locul potrivit! Dusko Doder cunoaste despre Iugoslavia si Milosevici mai multe decat oricine altcineva.” – Benjamin C. Bradlee, fost editor executiv, The Washington Post      Dusko Doder, nascut in Iugoslavia, a fost corespondent al ziarului The Washington Post si al altor publicatii timp de mai bine de 30 de ani, lucrand in Europa de Est, Uniunea Sovietica si China.      Louise Branson este corespondenta la Washington a publicatiei The Scotsman (Edingburgh) si a fost sefa biroului din Balcani al ziarului The Sunday Times din Londra intre 1990 si 1996.      Doder si Branson sunt autorii lucrarii Gorbachev: Heretic in the Kremlin.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Milosevici. Portretul Unui Tiran
Cartea Milosevici. Portretul Unui Tiran in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Milosevici. Portretul Unui Tiran - DODER Dusko, BRANSON Louise" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
10 Pacate Ale Romaniei - Cozmin Gusa Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Cozmin Gusa
16,20 lei
Centrele de putere ale lumii - Vasile Paul Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Vasile Paul
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica