Miercurea Cenusii

Miercurea Cenusii - Hawke Ethan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMiercurea Cenusii
Comanda acum "Miercurea Cenusii - Hawke Ethan" de pe libraria ishop la pretul de 21,60 lei
Descriere carte:
Spune-mi cu cine calatoresti ca sa-ti spun cine esti - cam asa ar suna motoul cel mai intim al acestui nou road novei american. Jimmy Heartsock isi paraseste iubita ca sa mai guste o vreme din binecuvantarile vietii de burlac, dar se razgandeste, dezerteaza si ajunge la timp ca s-o ceara de nevasta. Nu, nu aici se termina romanul, ci aici incepe: cei doi pornesc intr-o lunga calatorie, din Albany, prin New Orleans si Ohio, pana in Texas, iar drumul in sine devine, in mod firesc, drum spre sine. Cele doua personaje gandesc cu voce tare, isi diseca emotiile, isi spun gafait si printre picaturi istoriile personale si se privesc mereu, rasturnat, in ochii celuilalt. Erotismul e un teatru de oglinzi, in care actorii isi regizeaza propria supravietuire.In spatele prozei lui Ethan Hawke se ghicesc accentele 'idolilor' - J.D. Salinger sau Jack Kerouak -, dar nu ele dau tonul. Cum in Hawke traiesc si scriitorul, si actorul, din acest metisaj se naste o grija maniacala pentru personaj. Care e atat de 'in voce', incat va oferi si celor mai rafinati dintre cititori placeri vinovate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Miercurea Cenusii
Cartea Miercurea Cenusii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Miercurea Cenusii - Hawke Ethan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alteta regala - Thomas Mann Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Thomas Mann
37,99 lei
Uitati Ca Ati Avut O Fiica - Sandra Gregory, Michael Tierney Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Sandra Gregory, Michael Tierney
22,41 lei
Egipteanul - Mika Waltari Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mika Waltari
33,73 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala