Micul Vampir Citeste (8)

Micul Vampir Citeste (8) - SOMMER-BODENBURG Angela, Ilustr. GLIENKE Amelie,Trad. DINULESCU Dragos
Pret: 6,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMicul Vampir Citeste (8)
Comanda acum "Micul Vampir Citeste (8) - SOMMER-BODENBURG Angela, Ilustr. GLIENKE Amelie,Trad. DINULESCU Dragos " de pe libraria ishop la pretul de 6,21 lei
Descriere carte:
    TOTI COPIII L-AU INDRAGIT PE RÜDIGER, MICUL VAMPIR!
Ruediger, micul vampir, mai locuieste inca printre ruinele castelui din Valea Plangerii, in timp ce Anton a trebuit sa paraseasca Vagauna Lupilor si sa se mute in plicticoasa pensiune de tara a doamnei Tugendhaft. Spre norocul lui insa, chiar si aici gaseste el cum sa scape, din cand in cand, de sub supravegherea atenta a parintilor.Iar prietenul sau, micul vampir, il asteapta de fiecare data cu mare nerabdare pentru a continua sa citeasca impreuna din C ronica familiei von Schlotterstein . Si astfel, Anton afla in sfarsit despre toate cate patimise Olga, marea iubire a micului vampir, in noaptea de groaza petrecuta in tainita castelului ei din Transilvania... UN NOU VOLUM, O NOUA DISTRACTIE…DE GROAZA, CU …SUPLIMENT! Milioane de copii din lumea intreaga il cunosc deja pe Ruediger, micul vampir, iar cartile aventurilor sale au devenit pentru ei literatura clasica. O dovedesc cu prisosinta cele peste 3 milioane de exemplare din prima serie de 8 volume, vandute pana acum numai in Germania. La performanta realizata de serie in tara sa de origine s-au adaugat traducerile ei aparute in Brazilia, Bulgaria, Cehia, China, Columbia, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Grecia, Indonezia, Islanda, Israel, Italia, Japonia, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Portugalia, Slovacia, Spania, Statele Unite, Suedia, Turcia, Ungaria si Romania. Fiecare dintre cititorii seriei a devenit inca de la primele carti ale ei un prieten al micului vampir si si-a permis, alaturi de el, sa dea frau liber propriei fantezii. In scurta vreme, toti au inteles ca Ruediger nu-i vreun monstru insetat de sange, ci doar un vampir mic si dragut , unul cu care, asemeni lui Anton, si ei s-ar fi imprietenit. Acum, in incheierea ultimului volum al primei serii de aventuri ale micului vampir, un dictionar al personajelor acestor peripetii, urmarite cu sufletul la gura, reprezinta un prilej de placute aduceri-aminte pentru fiecare prieten castigat de Ruediger, Anton, Anna si, de ce nu, poate chiar si alte dintre personajele cartilor scrise de Angela Sommer-Bodenburg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Micul Vampir Citeste (8)
Cartea Micul Vampir Citeste (8) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Micul Vampir Citeste (8) - SOMMER-BODENBURG Angela, Ilustr. GLIENKE Amelie,Trad. DINULESCU Dragos " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
HMS Rob Roy - Douglas Reeman Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Douglas Reeman
0,00 lei
SOS: Jungla Amazonului - James Mandy Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
James Mandy
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AventuraCarti recomandate din categoria Aventura