Microbiologie (editia A 2-a)

Microbiologie (editia A 2-a) - Lucia Debeleac, M.c. Popescu-dranda
Pret: 25,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMicrobiologie (editia A 2-a)
Comanda acum "Microbiologie (editia A 2-a) - Lucia Debeleac, M.c. Popescu-dranda" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata reprezinta o noutate in cadrul literaturii medicale romanesti din punctul de vedere al conceptiei si realizarii acesteia.

Prezentarea schematizata a materialului ofera cititorului un important ajutor in intelegerea si fixarea notiunilor. Mentionam ca acest sistem de redactare este deja utilizat in vestul Europei si in Statele Unite cu rezultate excelente.

Manualul are la baza cursul sustinut in cadrul disciplinei de Microbiologie, adresandu-se in primul rand studentilor anului al II-lea, fiind un util instrument in pregatirea examenelor. Manualul este insa extrem de util studentilor tuturor anilor, internilor si secundarilor, ca un mijloc de recapitulare si verificare.

Lucrarea este conceputa sub forma a patru parti: Microbiologie Generala, Imunologie, Bacteriologie si Microbiologie Clinica. Scopul urmarit este acela de a oferi viitorilor medici, indiferent de specialitatea pe care o vor urma, cunostintele esentiale care sa le permita o orientare rapida si corecta intr-un diagnostic de laborator. Partea a patra a lucrarii este destinata studentilor anilor clinici, internilor si secundarilor, descriind cateva dintre realitatile clinice curente in care este implicata bacteriologia.

Tentatia majora a autorului unei carti stiintifice este aceea de a largi peste masura volumul lucrarii, aceasta devenind un instrument greu de utilizat. Speram ca am rezistat acestei tentatii, reusind sa condensam materialul astfel incat scopul lucrarii sa fie atins.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Microbiologie (editia A 2-a)
Cartea Microbiologie (editia A 2-a) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Microbiologie (editia A 2-a) - Lucia Debeleac, M.c. Popescu-dranda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mafia farmaceutica si agro-alimentara - Louis De Brouwer Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Louis De Brouwer
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate