Michelangelo. O viata nelinistita

Michelangelo. O viata nelinistita - Antonio Forcellino
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMichelangelo. O viata nelinistita
Comanda acum "Michelangelo. O viata nelinistita - Antonio Forcellino" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:

Cartea urmareste in mai multe capitole toate etapele vietii si creatiei artistului, are o cronologie si ilustratii color, reproduceri dupa marile opere.

Aceasta carte reprezinta o ocazie pretioasa de a-l cunoaste pe Michelangelo fara crusta asezata peste istoria lui de-a lungul timpului: un om obsedat de arta, salbatic uneori, fragil fara indoiala, in orice caz unic. Forcellino cunoaste orice milimetru din marmura cu care a luptat artistul si ne poarta inapoi pe schele, ne face sa auzim din nou loviturile daltii. - Armando Torno, Corriere della Sera

Putini sunt biografii italieni capabili sa nareze cu pasiune de romancier si precizie de cercetator, asa cum o face Forcellino. Michelangelo povesteste viata unui artist care a platit un pret foarte mare pentru creativitatea care l-a facut mai faimos decat un rege. - Brunella Schisa, il Venerd di Reppublica

Antonio Forcellino se numara printre cei mai mari cercetatori europeni ai artei renascentiste. A restaurat opere de o valoare inegalabila, ca Moise al lui Michelangelo si Arcul de triumf al lui Traian. Ca istoric, atentia lui s-a indreptat intotdeauna spre intreaga bogatie a crearii artei, spre tehnicile si materialele de constructie a operei, spre radacinile psihologice si biografice ale marilor capodopere.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Michelangelo. O viata nelinistita
Cartea Michelangelo. O viata nelinistita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Michelangelo. O viata nelinistita - Antonio Forcellino" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata mea - Bill Clinton Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Bill Clinton
54,15 lei
Memorii - Vittorio Alfieri Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Vittorio Alfieri
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica