Mica dietetica

Mica dietetica - Alex. Leo Serban
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMica dietetica
Comanda acum "Mica dietetica - Alex. Leo Serban" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Mica dietetica este un volum care reuneste cele mai frumoase microtexte scrise de Alex. Leo Serban in ultimii cinci ani. O mica bijuterie, un spectacol stralucitor de inteligenta, rafinament, farmec stilistic si umor fin, cartea este un "manual" esentializat de hedonism light, rasfatat si dezinvolt.

Veti putea gusta cate putin din fiecare: liste de oameni, obiecte, locuri care ii placeau sau ii displaceau, elogiul Elodiei, 10 motive pentru care fotbalul este detestabil, facebookizarea lumii, despre importata schimbarii ideilor ca pe camasi, oda slapului, declinul huiduielii si multe alte bunatati. Le puteti consuma linistiti cu voluptate, sunt dietetice. Pentru ca, vorba lui Alex. Leo Serban, "small is beautiful".

"N-avea prejudecati, n-avea crispari estetice sau ideologice, n-avea inhibitii "principiale". Era gata sa experimenteze, sa accepte surpriza, sa riste. Dar o facea inzestrat cu o cultura solida, cu finete si haz, cu stil. Rareori am vazut un personaj in care actualitatea imediata si atemporalitatea sa coexiste atit de armonios. Leo era simultan "la curent" cu tot si "nicely old-fashioned", "enfant terrible" si interlocutor "vieux jeu". Avea talentul rar al frondei fara stridenta, al agresiunii politicoase, al subminarii regulilor, fara urma de grosolanie. Totul, in alcatuirea lui Leo, era de ordinul exceptiei, al neconformitatii. Dar nu stia sa fie nici infumurat, nici indiscret, nici trivial. Era o "pasare rara", tot mai rara, in lumea contemporana. Lecturile lui erau abundente si voluptuoase, frecventarea asidua a literaturii nu-i anesteziase - cum se intimpla de obicei - pasiunea (si competenta) pentru cultura vizuala. Dimpotriva. Era un "expert", un "connaisseur", un rafinat. In plus, avea un umor savuros si un tip de buna dispozitie, de afabilitate, care contamina rapid societatea in care se misca." (Andrei Plesu)



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mica dietetica
Cartea Mica dietetica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mica dietetica - Alex. Leo Serban" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nunta in cer - Mircea Eliade Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Eliade
13,20 lei
Evadari si Zadarnicii - Sandulescu Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Sandulescu Mircea
15,50 lei
Viata lui Kostas Venetis - Octavian Soviany Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Octavian Soviany
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana