Metodica predarii educatiei plastice

Metodica predarii educatiei plastice  - Maria Cristea
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMetodica predarii educatiei plastice
Comanda acum "Metodica predarii educatiei plastice  - Maria Cristea" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Integrarea educatiei plastice in ansamblul procesului de invatamant inca de la varsta prescolara urmareste formarea treptata a deprinderii copiilor de a se exprima cu ajutorul elementelor de limbaj plastic, de a pricepe, judeca si crea frumosul in arta si prin arta.

Lucrarea de fata le propune cadrelor didactice sa urmareasca "inovatia" artistica la prescolari si scolarii mici, sa depisteze aptitudini artistice si sa faciliteze dezvoltarea legaturilor interdisciplinare. Educatia plastica este cea care dezvolta la copii gandirea creatoare, sensibilitatea si gustul estetic. Alaturi de reperele teoretice referitoare la elementele de limbaj si la didactica predarii educatiei plastice in functie de particularitatile de varsta ale elevilor, cadrele didactice vor gasi exemple practice si ilustratii care le vor ajuta sa desfasoare eficient si creativ fiecare activitate. Pe langa materialele de specialitate, sunt prezentate si alte suporturi de predare-invatare-evaluare, precum si propuneri de planificari calendaristice sau de proiecte didactice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Metodica predarii educatiei plastice
Cartea Metodica predarii educatiei plastice  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Metodica predarii educatiei plastice - Maria Cristea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Climatul educational si managementul scolii - Ion Barbu Daniela Urmatoarea carte recomandata din categoria Perfectionarea profesorilor
Ion Barbu Daniela
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Perfectionarea profesorilorCarti recomandate din categoria Perfectionarea profesorilor