Metafizica sexului

Metafizica sexului - Julius Evola
Pret: 31,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMetafizica sexului
  • Autor: Julius Evola
  • Editura: Humanitas
  • Colectia:
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 973-50-1231-1
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 458
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Metafizica sexului - Julius Evola" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
"Sexul este "cea mai mare forta magica a naturii"; in el actioneaza un impuls care prefigureaza misterul Unului,chiar daca aproape totul, in relatiile dintre barbat si femeie, se degradeaza in imbratisari animalice, se descompune si se ... risipeste in sentimentalisme fade si idealizante sau in regimul domesticit al legaturilor conjugale socialmente autorizate. Si totusi, daca in existenta obisnuita se manifesta involuntar un reflex al unei transcendente traite,asta se intampla prin sex si, cand e vorba de omul comun, se intampla numai prin sex... Numai cei ce se ridica pana la o experienta eroica sau ascetica merg, in aceasta privinta, mai departe. Pentru omenirea comuna insa doar sexul procura, fie doar si in extazul, in mirajul sau in trauma obscura de o clipa, deschideri dincolo de conditionarile existentei pur individuale. Acesta e adevaratul fundament al insemnatatii pe care dragostea si sexul au avut-o si o vor avea intotdeauna in viata umana."
Julius Evola

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Metafizica sexului
Cartea Metafizica sexului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Metafizica sexului - Julius Evola" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ce este un lucru? Dispute despre fiind si esenta. Editie bilingva - Dietrich din Freiberg, William Ockham, Boethius, Gilbertus Porretanus, Avicenna, Averroes, Siger din Brabant Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Dietrich din Freiberg, William Ockham...
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie