Metacriminologie

Metacriminologie - Tanasescu Camil, Tanasescu Gabriel, Tanasescu Iancu
Pret: 54,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMetacriminologie
Comanda acum "Metacriminologie - Tanasescu Camil, Tanasescu Gabriel, Tanasescu Iancu" de pe libraria ishop la pretul de 54,90 lei
Descriere carte:
Metacriminologia constituie o maniera diferita de tratare a aspectelor metodologice, de interpretare a problemelor criminologice traditionale, a semnificatiei conceptelor în noua conjunctura social-economica si politica a lumii (referitoare la structura efectiva a crimei si statutul participantilor), de definire a atitudinii statului în orientarea catre identificarea si eradicarea fenomenului criminal, de a pune de acord tezele criminologice principale cu definirea rolului personalitatii criminale în cadrul realitatii sociale, a experientei si a practicii criminale.
Crima nu este doar un fenomen pur obiectiv, ci este si un fenomen subiectiv aflat într-o unitate concreta. Aceasta reprezinta procesul social activ, al producerii agresiunii în viata sociala, ca o rezultanta a conceptiei individului sau gruparii de indivizi în raporturile lor economice, religioase, politice, care au o natura depreciativa, devalorizatoare fata de ordinea sociala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Metacriminologie
Cartea Metacriminologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Metacriminologie - Tanasescu Camil, Tanasescu Gabriel, Tanasescu Iancu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul Penal - Bodoroncea Georgina, Kuglay Irina, Lefterache Lavinia, Matei Ionut, Nedelcu Iuliana, Vasile Francesca Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Bodoroncea Georgina, Kuglay Irina, Le...
169,00 lei
Minoritatea in dreptul penal roman - Dascal Teodor Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Dascal Teodor
37,90 lei
Drept penal. Partea speciala. Editia 2 - Ivan Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Ivan Gheorghe
66,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal