Metacriminologie. Editia 2

Metacriminologie. Editia 2 - Tanasescu Iancu , Tanasescu Gabriel , Tanasescu Camil
Pret: 61,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMetacriminologie. Editia 2
Comanda acum "Metacriminologie. Editia 2 - Tanasescu Iancu , Tanasescu Gabriel , Tanasescu Camil" de pe libraria ishop la pretul de 61,66 lei
Descriere carte:
Metacriminologie constitutie o maniera diferita de tratare a aspectelor metodologice, de interpretare a problemelor criminologice traditionale, a semnificatiei conceptelor in noua conjuctura social.economica si politica a lumii (referitoare la structura efectiva a crimei si statutul participantilor), de definire a stitudinii statului in orientarea catre identificarea si eradicarea fenomenului criminal, de a pune de acord tezele criminologice principale cu definirea rolului personalitatii criminale in cadrul realitatii sociale, a experientei si a practicii  criminale.Crima nu este doar un fenomen pur obiectiv, ci este si un fenomen subiectiv aflat intr-o unitate concreta. Aceasta reprezinta procesul social activ, al producerii agresiunii in viata sociala, ca o rezultanta a conceptiei individului sau gruparii de indivizi in raporturile lor economice, religioase, politice, care au o natura depreciativa, devalorizatoare fata de ordinea sociala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Metacriminologie. Editia 2
Cartea Metacriminologie. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Metacriminologie. Editia 2 - Tanasescu Iancu , Tanasescu Gabriel , Tanasescu Camil" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal