Metacontact

Metacontact - Fonareff Dmitry Nicolaevici
Pret: 27,96 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMetacontact
Comanda acum "Metacontact - Fonareff Dmitry Nicolaevici" de pe libraria ishop la pretul de 27,96 lei
Descriere carte:
Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice printre care se afla perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza.Ideea cartii se bazeaza pe o serie de fapte, sistematizate si adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru stiinta ortodoxa-metacontact-fenomen care consta in capacitatea extraordinara a omului, aflat in starea modificata de constiinta, sa obtina orice tip de informatie, fara a intra in campurile informational-energetice ale universului.

Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare, care stau la baza acestei carti, au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministerului de Interne al URSS si Rusiei.

La sfarsitul anilor '80, la ordinal conducatorilor statului au fost effectuate o serie de cercetari privind studiul facultatilor extra-ordinare ale oamenilor pentru implicarea in cercetarile privind asigurarea securitatii si capacitatii de aparare a tarii. In acest proiect au fost implicate mai mult de doua sute de institute de cercetare stiintifica, institute de cercetare in domeniul militar si cele mai bune grupuri de specialisti din sistemul de invatamant superior din URSS si, ulterior, din Federatia Rusa, care au gasit raspunsul la problema care framanta toate serviciile speciale a cerlor mai dezvoltate tari din lume. Rapoartele experimentelor si ale lucrarilor practice au fost sistematizate si aprobate pentru utilizartea serviciilor de stat rusesti. In anul 2003 finantarea acestor proiecte a fost sistata, dar rezultatele obtinute raman in continuare extrem de eficiente.

Autorul cartii Fornaeff Dmitry Nicolaevici a fost ofiter superior KGB, insarcinat cu protectia demnitarilor rusi si straini (Gorbaciov, Eltin, Reagan, Ceausescu etc), in prezent este presedintele Asociatiei Nationale a Garzilor de Corp din Rusia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Metacontact
Cartea Metacontact in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Metacontact - Fonareff Dmitry Nicolaevici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Copiii matricei - David Icke Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
David Icke
46,55 lei
Magicianul apei - Emil Strainu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Emil Strainu
28,50 lei
Montauk. Conexiunea extraterestra - Stewart Swerdlow, Peter Moon Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Stewart Swerdlow, Peter Moon
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational