Meseria de parinte

Meseria de parinte - Ioan Dolean , Dorian Dacian Dolean
Pret: 11,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMeseria de parinte
Comanda acum "Meseria de parinte - Ioan Dolean , Dorian Dacian Dolean" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:
"Eu, cand o sa fiu mare, o sa ma fac parinte." Cea mai frumoasa "meserie" - aceea de parinte - este, in acelasi timp, contradictorie prin insasi esenta ei, fiind cea mai dificila, dar si cea mai usoara din lume. Amuzamentul conferit de energia debordanta a copilului tau, blocajele generate de acele intrebari "puerile", dimensiunile ireale ale lumii vazute prin ochi de copil, toate sunt contrabalansate de micile-mari suparari - o minciuna, un geam spart, o nota slaba etc. Cu toate cele bune si rele, responsabilitatea ce cade pe umerii parintelui este una imensa. El este modelul pe care copilul il urmeaza, el ii ofera acestuia conditii de viata, securitate afectiva, educatia de baza etc. Practic, viitorul copilului depinde de modul in care parintele isi practica meseria.
Si, odata perfectionati in aceasta meserie, noi, parintii, declaram: cand vom fi mari, ne vom face copii.
De ce a aparut cartea Meseria de parinte? Dintr-o necesitate de a raspunde numeroaselor intrebari pe care parintii le-au adresat educatorilor, invatatorilor, profesorilor si psihologilor scolari, in legatura cu comportamentul si performantele scolare ale copiilor lor. Raspunsul la aceste intrebari este rezultatul unei munci in echipa, de lunga durata, in care se impletesc, in mod optim, suportul teoretic cu cel practic.
Fiind constienti de varietatea publicului cititor - parinti, in special, dar si toti adultii implicati in educarea copilului -, prioritatea autorilor a fost aceea de a face lucrarea cat mai accesibila atat din punctul de vedere al limbajului si al continutului stiintific

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Meseria de parinte
Cartea Meseria de parinte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Meseria de parinte - Ioan Dolean , Dorian Dacian Dolean" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa-ti duci copilul de nas - Trucuri simple pentru masa, baie, somn - orice! - David Borgenicht, James Grace Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
David Borgenicht, James Grace
29,93 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti